woensdag, augustus 17, 2011

EuroSakai richt zich op adoptie in Europa


EuroSakai 2011: Focusing on European Adoption

26, 27 en 28 september 2011

Pakhuis de Zwijger, Amsterdam


De conferentie wordt georganiseerd door de Universiteit van Amsterdam, die sinds 2006 gebruik maakt van Sakai, in samenwerking met Edia, commercieel partner van de overkoepelende Sakai Foundation. Dit jaar is het thema van de conferentie “Focusing on European Adoption”. De conferentie zal worden bezocht door een internationaal publiek en vormt een mogelijkheid om kennis te maken met een unieke community van samenwerkende instellingen die gezamenlijk werken aan de continue verbetering van Sakai.

Eén van de hoogtepunten van de conferentie is de keynote van prof. dr. Bradley Wheeler, vice-president informatie technologie & CIO van Indiana University (meer dan 100.000 studenten). Wheeler is één van de founding fathers van onder meer Sakai en HathiTrust (onderdeel van het Google Book project). Wheeler zal ingaan op het tweede decennium van open source: geleerde lessen en mogelijkheden voor de toekomst.

Tijdens de conferentie zal daarnaast een groot aantal sprekers van participerende instellingen sessies verzorgen over actuele ontwikkelingen rondom Sakai, waaronder mobiele toepassingen, Sakai als onderzoeksplatform en het Sakai Open Academic platform.

Meer informatie over de conferentie en registratie: www.eurosakai.nl


3 opmerkingen:

 1. Mazda 626 Turbocharger
  Hat’s off. Well done, as we know that “hard work always pays off”, after a long struggle with sincere effort it’s done.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thank you for this useful post!

  Do you want to work home-based? With internet access, Unemployed pinoys (UEP) can provide you a job where you can work at home and earn money while being able to spend time with your family or loved ones at home.

  Join us now at http://www.unemployedpinoys.com

  BeantwoordenVerwijderen