maandag, mei 26, 2008

Volgende bijeenkomst: 26 juni 2008

Jan van den Berge heeft het initiatief genomen (chapeau!) om een nieuwe Sakai bijeenkomst te organiseren. Deze zal plaatsvinden op donderdag 26 juni aanstaande in Amsterdam bij Portfolio4u bv. Diegenen die in het verleden één of meerdere keren een bijeenkomst hebben bezocht, hebben per email reeds bericht gehad over deze bijeenkomst. Aan de agenda voor de bijeenkomst wordt nog gewerkt.
Mocht je geen bericht hebben gehad, om wat voor reden dan ook, dan wordt je hierbij uitgenodigd! Onze bijeenkomsten zijn niet geheim en kosten niets (behalve je tijdsinvestering) en zijn voor iedereen toegankelijk.
Je kunt je aanwezigheid bevestigen door een email te sturen naar support[at]portfolio4u.nl. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht van inschrijving, het definitieve programma en een routebeschrijving. Vergeet niet te vermelden of je gebruik wenst te maken van de lunch voorafgaand aan de bijeenkomst.
Als je iets wilt vertellen over je ervaringen met Sakai (en dus wat meer tijd op de agenda zou willen hebben), dan kun je dat ook melden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten